Informacija

Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. sausio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. sausio 29 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.012
ABV:
5.1 %
IBU:
28
EBC:
24
IBU/OG:
0.56
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Viking malt pilsnerio salyklas 3.0 4.750
Avižiniai dribsniai 4.0 0.800
Miežiniai dribsniai 3.0 0.800
karamelinis 220.2 0.600
Apelsinų sultys 3.0 0.350
      7.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Aurora 9.0 24 60
Apelsinų žievelės 0.0 140 60
Styrian Golding (Slovenia) 5.0 30 30
Fuggle (U.K.) 5.0 15 15
Styrian Golding (Slovenia) 5.0 15 0
      224  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 12.0 77

Pastabos

2 apelsinų sultys supiltos į salinimą, žievelės sudėtos su apyniais ir virta 1 h
Prisijungę aludariai