Receptas / orange II
Informacija
Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. sausio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. sausio 29 d.
Parametrai
|
OG:
1.050
|
|
|
FG:
1.012
|
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
|
IBU:
28
|
|
|
EBC:
24
|
|
|
IBU/OG:
0.56
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
| Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
|---|---|---|---|---|
| Viking malt pilsnerio salyklas | 3.0 | 4.750 | 65.1 | |
| Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.800 | 11.0 | |
| Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.800 | 11.0 | |
| karamelinis | 220.2 | 0.600 | 8.2 | |
| Apelsinų sultys | 3.0 | 0.350 | 4.8 | |
| 7.300 |
Apyniai
| Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
|---|---|---|---|---|
| Aurora | 9.0 | 24 | 60 | |
| Apelsinų žievelės | 0.0 | 140 | 60 | |
| Styrian Golding (Slovenia) | 5.0 | 30 | 30 | |
| Fuggle (U.K.) | 5.0 | 15 | 15 | |
| Styrian Golding (Slovenia) | 5.0 | 15 | 0 | |
| 224 |
Mielės
| Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
|---|---|---|---|
| Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Pastabos
2 apelsinų sultys supiltos į salinimą, žievelės sudėtos su apyniais ir virta 1 h
