Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. lapkričio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. gruodžio 5 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.004
ABV:
6.3 %
IBU:
33
EBC:
19
IBU/OG:
0.64
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) 4.0 4.500
Miuncheno salyklas 15.0 0.400
Karamelinis salyklas 248.6 0.200
      5.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Summit 18.0 10 60
Summit 18.0 10 15
Summit 18.0 20 0
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) (šlapios, naudotos) 60.0 92

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~10L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 10 dienų (aplinkos temperatūra 22ºC) +3L
antrinė - 7 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai