Informacija

Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
47 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. lapkričio 20 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. gruodžio 31 d.

Parametrai

OG:
1.137
FG:
1.047
ABV:
11.9 %
IBU:
83
EBC:
302
IBU/OG:
0.60
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
TF Maris Otter Pale Ale 6.3 7.500
BEST Caramel Munich II salyklas 121.6 3.000
Miežiniai dribsniai 3.0 2.000
BEST Chocolate salyklas 923.1 0.900
BEST Skrudinti miežiai 1333.0 0.900
Special B salyklas 293.6 0.400
CaraCrystal salyklas 121.4 0.400
BEST Black salyklas 1179.7 0.350
      15.450

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 10.2 60 75
El Dorado 12.9 40 75
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 1450: Dennys Favorite 12.0 66

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Kakava 66.0 g Buteliuose -
Čili pipirai (pasilla) 7.0 g Buteliuose -
Vanilė 5.2 g Buteliuose -
Čili pipirai (ancho) 3.5 g Buteliuose -
Čili pipirai (guajillo) 3.5 g Buteliuose -
Cinamonas 1.0 g Buteliuose -

Pastabos

Bandymas priartėti prie Cigar City brewing Hunahpu.

Reiterated mashing. 
1 ciklas: 62C - 120min
2 ciklas: 62C - 120min, 72C - 60 min, 78 -> out. 

1h misos aeravimas.
Fermentacijos pirmos dienos prie 16C.

Prisijungę aludariai