Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
62 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. lapkričio 26 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. lapkričio 18 d.

Parametrai

OG:
1.063
FG:
1.025
ABV:
5.0 %
IBU:
13
EBC:
79
IBU/OG:
0.20
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 4.200
Laktozė 1.0 1.000
BEST Munich salyklas 15.5 0.520
BEST Chocolate salyklas 904.9 0.420
Miežiniai dribsniai 3.0 0.400
Avižiniai dribsniai 4.0 0.400
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.320
CaraCrystal salyklas 120.7 0.300
BEST Skrudinti miežiai 1307.0 0.200
      7.760

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 5.5 15 60
Willamette 5.0 10 60
Cascade (US) 5.8 10 10
      35  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Šokoladas (juodas) 150.0 g Virimui 10 min.
Šokoladas (pieniškas) 150.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

Salinimas 66 C 90 min
Tekinimas 70 C

Virimas 60 min

Apyniai : 
E.K Golding 60 min
Cascade 10 min

Laktoze 10 min
150 g. islydyto vandenyje sokolado (>70%) 10 min
150 g. islydyto vandenyje pienisko sokolado (arba kakavos) 10 min
Deginri salyklai užpilti su misa, po to kartu supilta į tekinimo indą ir ištekinta.
Prisijungę aludariai