Receptas / Lygiadienio Kvietinis
Informacija
Parametrai
OG:
1.058
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
5.6 %
|
|
IBU:
10
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.17
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 4.0 | 3.500 | 50.0 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.0 | 3.000 | 42.9 | |
CaraHell | 25.0 | 0.500 | 7.1 | |
7.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hersbrucker (German) | 4.2 | 15 | 25 | |
Hersbrucker (German) | 4.2 | 15 | 20 | |
Spalt Select (German) | 6.1 | 30 | 5 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss | 13.0 | 73 |
Pastabos
pirmas kvietinis alus. ištekinus spalva gerokai tamsesnė, apie 22 EBC.
Salinimas:
60min- 65
30min- 69
10min- 60
Salinimas:
60min- 65
30min- 69
10min- 60