Receptas / Pyraginis biteris
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
68 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. lapkričio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. sausio 27 d.
Parametrai
OG:
1.042
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.0 %
|
|
IBU:
30
|
|
EBC:
18
|
|
IBU/OG:
0.71
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Tipple Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.600 | 90.9 | |
Crystal malt | 131.0 | 0.360 | 9.1 | |
3.960 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 5.1 | 36 | 60 | |
East Kent Golding | 5.1 | 14 | 30 | |
East Kent Golding | 5.1 | 14 | 1 | |
East Kent Golding | 5.1 | 17 | 0 | |
81 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 | 10.0 | 73 | |
Fermentis Safale S-04 | 10.0 | 73 |
Pastabos
Tikslas - pasigaminti mielių pyragą dideliam alui.
Vanduo - https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=X6GBBTH
67c - 60min
76c -15min
sparge 77c vandeniu.
Fermentacija prie 19c, dry-hoppingas antrinėj prie 18c 4 dienas.
Karbonizacija iki 1-1.5vol.
https://byo.com/malt/item/1214-ordinary-bitter-style-profile
Vanduo - https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=X6GBBTH
67c - 60min
76c -15min
sparge 77c vandeniu.
Fermentacija prie 19c, dry-hoppingas antrinėj prie 18c 4 dienas.
Karbonizacija iki 1-1.5vol.
https://byo.com/malt/item/1214-ordinary-bitter-style-profile