Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
68 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. lapkričio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. sausio 27 d.

Parametrai

OG:
1.042
FG:
1.011
ABV:
4.0 %
IBU:
30
EBC:
18
IBU/OG:
0.71
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Tipple Pale Ale salyklas 6.0 3.600
Crystal malt 131.0 0.360
      3.960

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 5.1 36 60
East Kent Golding 5.1 14 30
East Kent Golding 5.1 14 1
East Kent Golding 5.1 17 0
      81  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 10.0 73
Fermentis Safale S-04 10.0 73

Pastabos

Tikslas - pasigaminti mielių pyragą dideliam alui.
Vanduo - https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=X6GBBTH
67c - 60min
76c -15min
sparge 77c vandeniu.

Fermentacija prie 19c, dry-hoppingas antrinėj prie 18c 4 dienas. 

Karbonizacija iki 1-1.5vol.

https://byo.com/malt/item/1214-ordinary-bitter-style-profile
Prisijungę aludariai