Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. lapkričio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. vasario 5 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.022
ABV:
5.0 %
IBU:
38
EBC:
26
IBU/OG:
0.63
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 6.000
Karamelinis salyklas 207.0 0.500
      6.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Apollo 19.0 10 40
Target 11.7 50 10
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Windsor II karta 100.0 64

Pastabos

24 virimui, Brexitas
Angliškas elis, skatinantis savarankiškumą.

Virta 2018-01-20
Pilstyta 2018-02-03

Pradinis vandens kiekis 18 l
Antroko tekinimas 14,5 l
Salinta 72 (pilta į 80), pabaiga su ?. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Batch sparging. antrokas nemaišytas ir nenupiltos šiukšlės, atrodo taip geriau efektyvumui.

Virta 60 min. Gana stipriai, gal pavyktų atkartoti hiustono antano 2 stebuklingą skaidrumą.

OG prieš virimą 12
Pradinis BRIX 15
Galutinis BRIX 5,6

(mieles windsor nuo 17 iki 22)
Startas su 23 C iškart dedant į 18-22 C aplinką, fermentacija dvi savaites

Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.

Mielės naudotos
Salyklas 6 E
Apyniai 3 E

Nuotraukos

Prisijungę aludariai