Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gruodžio 3 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. gruodžio 4 d.

Parametrai

OG:
1.055
FG:
1.014
ABV:
5.4 %
IBU:
8
EBC:
8
IBU/OG:
0.14
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.500
BEST Kvietinis salyklas 4.8 2.500
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 3.5 15 60
Hallertau Mittelfruh 3.5 10 15
      25  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Munich Classic 12.0 75

Pastabos

Nieko naujo, receptas is Savasalus. Tiesiog bandau.
1val. 20min. 65-67C

Komentarai

  • GP

    2017 m. Gruodžio 18 d.
    Na ir kaip gavosi? Kaip skonis? Planuoju šį recepta virti šį savaitgalį.
Prisijungę aludariai