Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. vasario 28 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. vasario 28 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.014
ABV:
5.3 %
IBU:
27
EBC:
62
IBU/OG:
0.50
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.100
karamelinis salyklas 220.2 2.100
Rupūs ruginiai miltai 1.0 0.100
      7.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Kaliandra 1.0 5 60
Magnum 13.5 15 60
Aurora 9.0 15 20
      35  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Lager 12.0 75

Komentarai

  • kaladuks

    2011 m. Kovo 18 d.
    po 6 dienų buteliavimo gazo pats tas, tik mažai juntama kaliandra, bet skonis - pilno kūno, tirštas, ilgai išliekantis burnoje. Puta pradžioje standi, bet neilgai išsilaiko
  • kaladuks

    2011 m. Balandžio 4 d.
    po 3 savaičių brandinimo puta išsilaiko iki pat bokalo dugno, skonis pasidarė švelnus, gerai juntama karamelė, kuri priduoda truputi saldumo, kalendra beveik nejuntama
  • erstikis

    2011 m. Balandžio 4 d.
    Ar jaučiamas koks nors ruginių miltų pojūtis? Į ką jis panašus?
Prisijungę aludariai