Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
62 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gruodžio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. gruodžio 20 d.

Parametrai

OG:
1.042
FG:
1.006
ABV:
4.7 %
IBU:
35
EBC:
17
IBU/OG:
0.83
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) 4.0 4.800
Karamelinis salyklas 249.8 0.200
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Summit 18.0 10 60
Summit 18.0 10 15
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) (šlapios, naudotos) 60.0 85

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~10L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC) +3L
antrinė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai