Receptas / Gerasis "Šachtioras"
Informacija
Kiekis:
29 litrai
Efektyvumas:
84 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gruodžio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. gruodžio 14 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.023
|
|
ABV:
3.6 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
73
|
|
IBU/OG:
0.44
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 4.0 | 3.500 | 56.5 | |
Miežiniai dribsniai (lidl) | 3.0 | 1.600 | 25.8 | |
BEST Black salyklas | 1154.5 | 0.600 | 9.7 | |
Miuncheno salyklas (alutex) | 20.0 | 0.500 | 8.1 | |
6.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 5.5 | 50 | 60 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 6.0 | 55 |
Pastabos
tamsus salyklas 15 min salinimui.
Ištekinus 2 šaukštelius sodos. (taip taip, aš toks)
Ištekinus 2 šaukštelius sodos. (taip taip, aš toks)