Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gruodžio 11 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. gruodžio 11 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.007
ABV:
5.8 %
IBU:
5
EBC:
7
IBU/OG:
0.10
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 3.3 2.500
Kvietinis salyklas (šviesus) 4.3 2.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.200
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.200
      5.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Tettnanger (DE) 4.5 12 60
      12  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safbrew WB-06 12.0 86

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Imbieras 120.0 g Virimui 15 min.
Čili pipirai 45.0 g Virimui 15 min.
Citrinos žievelė 45.0 g Virimui 10 min.
Kalendra 12.0 g Virimui 15 min.
Prisijungę aludariai