Receptas / Jamaika
Informacija
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.007
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
5
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.10
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas | 3.3 | 2.500 | 46.3 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.3 | 2.500 | 46.3 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.200 | 3.7 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.200 | 3.7 | |
5.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tettnanger (DE) | 4.5 | 12 | 60 | |
12 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safbrew WB-06 | 12.0 | 86 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Imbieras | 120.0 g | Virimui | 15 min. | |
Čili pipirai | 45.0 g | Virimui | 15 min. | |
Citrinos žievelė | 45.0 g | Virimui | 10 min. | |
Kalendra | 12.0 g | Virimui | 15 min. |