Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
83 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gruodžio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. sausio 1 d.

Parametrai

OG:
1.051
FG:
1.010
ABV:
5.4 %
IBU:
26
EBC:
32
IBU/OG:
0.51
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.000
BEST Pale Ale salyklas 6.0 1.500
BEST Munich salyklas 15.0 1.000
BEST Caramel Dark salyklas 90.4 0.250
CaraAroma salyklas 396.5 0.100
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' 1510.5 0.050
Special B salyklas 291.0 0.050
      4.950

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Challenger 8.1 18 60
Fuggle (UK) 4.9 14 40
East Kent Golding 5.5 20 10
      52  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Pastabos

16+19 vanduo, 3+3 dr, 10 gr f.r 22,5%

65C - 75 min
72C - 15 min

virti 60min
Prisijungę aludariai