Receptas / red harvest
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
83 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gruodžio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. sausio 1 d.
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
32
|
|
IBU/OG:
0.51
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.000 | 40.4 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 1.500 | 30.3 | |
BEST Munich salyklas | 15.0 | 1.000 | 20.2 | |
BEST Caramel Dark salyklas | 90.4 | 0.250 | 5.1 | |
CaraAroma salyklas | 396.5 | 0.100 | 2.0 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' | 1510.5 | 0.050 | 1.0 | |
Special B salyklas | 291.0 | 0.050 | 1.0 | |
4.950 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Challenger | 8.1 | 18 | 60 | |
Fuggle (UK) | 4.9 | 14 | 40 | |
East Kent Golding | 5.5 | 20 | 10 | |
52 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Pastabos
16+19 vanduo, 3+3 dr, 10 gr f.r 22,5%
65C - 75 min
72C - 15 min
virti 60min
65C - 75 min
72C - 15 min
virti 60min