Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gruodžio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. sausio 9 d.

Parametrai

OG:
1.051
FG:
1.008
ABV:
5.7 %
IBU:
31
EBC:
59
IBU/OG:
0.60
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) 4.0 4.500
Karamelinis salyklas 252.6 0.300
Juodas salyklas 1406.2 0.200
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Summit 18.0 10 60
Summit 18.0 6 15
      16  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar BRY-97 American West Coast (šlapios, naudotos) 60.0 85

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Greifruto žievelė (džiovinta) 30.0 g Virimui 5 min.

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~10L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 7 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC) +3L
antrinė - 4 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai