Receptas / Vanta
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
68 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gruodžio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. birželio 5 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
19
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.38
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 4.000 | 84.2 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.200 | 4.2 | |
BEST Rye Malt | 8.0 | 0.200 | 4.2 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.200 | 4.2 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 5.5 | 0.150 | 3.2 | |
4.750 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 77 | |
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Pastabos
66°C - 60 min.
78°C - 10 min.