Informacija

Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
82 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gruodžio 20 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. vasario 18 d.

Parametrai

OG:
1.047
FG:
1.006
ABV:
5.4 %
IBU:
32
EBC:
12
IBU/OG:
0.67
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 3.500
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.500
CaraRed salyklas 50.0 0.500
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Cascade (US) 5.6 15 60
Citra 12.6 15 60
Cascade (US) 5.6 20 2
Citra 12.6 20 2
Citra 12.6 30 0
Cascade (US) 5.6 30 0
Citra 12.6 35 0
Cascade (US) 5.6 35 0
      200  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 87

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Greipfruto žievelė 100.0 g Antrinei fermentacijai -
Greipfruto sultys 0.5 l Antrinei fermentacijai -

Pastabos

20min 40°C (1/1.5)
20min 50°C (~1/2)
60min 67°C (~1/3)
Keliam iki 78°C ant viryklės
Tekinam su 79°C H2O (termoizoliuotame inde)

Pridedam 10 ml 33% kalcio chlorido

Spaustos greipfrutų sultys kartu su žievelėm - 70-75°C 20 min ir į antrinę.
Prisijungę aludariai