Receptas / Vasario Waizenas
Informacija
Parametrai
|
OG:
1.052
|
|
|
FG:
1.014
|
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
|
IBU:
16
|
|
|
EBC:
12
|
|
|
IBU/OG:
0.31
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
| Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
|---|---|---|---|---|
| Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.500 | 41.7 | |
| Bazinis salyklas | 3.0 | 2.500 | 41.7 | |
| Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.600 | 10.0 | |
| Miežiniai dribsniai | 60.0 | 0.400 | 6.7 | |
| 6.000 |
Mielės
| Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
|---|---|---|---|
| MauriBrew Weiss | 12.0 | 73 |
