Receptas / Vasario Waizenas
Informacija
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
16
|
|
EBC:
12
|
|
IBU/OG:
0.31
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.500 | 41.7 | |
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.500 | 41.7 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.600 | 10.0 | |
Miežiniai dribsniai | 60.0 | 0.400 | 6.7 | |
6.000 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss | 12.0 | 73 |