Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
83 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. sausio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. sausio 19 d.

Parametrai

OG:
1.063
FG:
1.006
ABV:
7.4 %
IBU:
26
EBC:
14
IBU/OG:
0.41
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) 4.0 4.500
Senas medus iš korių 2.0 0.300
Karamelinis salyklas 253.6 0.100
      4.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Laukiniai iš Drulėnų 3.0 45 90
Laukiniai iš Drulėnų 3.0 45 30
      90  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar BRY-97 American West Coast (šlapios, naudotos) 60.0 90

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~9L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4,5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 10 dienų (aplinkos temperatūra 20ºC) +3L
antrinė - 2 dienos (aplinkos temperatūra 20ºC)
Prisijungę aludariai