Receptas / Erstikio VIENUOLIO IR KOLUMBO DISKUSIJA
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
82 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. sausio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. kovo 26 d.
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.006
|
|
ABV:
6.8 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
18
|
|
IBU/OG:
0.49
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) | 4.0 | 4.500 | 95.7 | |
Karamelinis salyklas | 241.0 | 0.200 | 4.3 | |
4.700 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Danstar ABBAYE | 11.0 | 90 |
Pastabos
Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii
Salinimas:
• pilama ~9L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4,5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 12 dienų (aplinkos temperatūra 20ºC) +2L
antrinė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 20ºC)
Visas salyklas maltas smulkiaii
Salinimas:
• pilama ~9L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4,5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 12 dienų (aplinkos temperatūra 20ºC) +2L
antrinė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 20ºC)