Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
82 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. sausio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. kovo 26 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.006
ABV:
6.8 %
IBU:
28
EBC:
18
IBU/OG:
0.49
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) 4.0 4.500
Karamelinis salyklas 241.0 0.200
      4.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 15.0 15 60
      15  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Danstar ABBAYE 11.0 90

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~9L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4,5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 12 dienų (aplinkos temperatūra 20ºC) +2L
antrinė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 20ºC)
Prisijungę aludariai