Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. sausio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. sausio 24 d.

Parametrai

OG:
1.044
FG:
1.011
ABV:
4.3 %
IBU:
8
EBC:
8
IBU/OG:
0.17
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.500
BEST Kvietinis salyklas 4.8 2.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.200
      5.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 3.5 15 60
Hallertau Mittelfruh 3.5 10 15
      25  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Munich Classic 12.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Apelsinų žievelė 35.0 g Virimui 15 min.
Kardamonas 6.0 g Virimui 15 min.
Ramunėlių žiedai 5.0 g Virimui 15 min.

Nuotraukos

Prisijungę aludariai