Receptas / Tuskulėnų eksperimentinis biteris
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. sausio 18 d.
Receptas modifikuotas:
-0001 m. lapkričio 30 d.
Parametrai
OG:
1.075
|
|
FG:
1.019
|
|
ABV:
7.4 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
18
|
|
IBU/OG:
0.30
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 6.200 | 88.6 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 50.0 | 0.600 | 8.6 | |
BEST Rūkytas salyklas | 5.5 | 0.200 | 2.9 | |
7.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Target | 10.3 | 20 | 60 | |
East Kent Golding | 5.5 | 10 | 10 | |
East Kent Golding | 5.5 | 10 | 5 | |
East Kent Golding | 5.5 | 10 | 3 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Joniškėlio mielės (šlapios) | 55.0 | 75 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kiečiai | 20.0 g | Virimui | 15 min. |