Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
59 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. sausio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. sausio 20 d.

Parametrai

OG:
1.063
FG:
1.016
ABV:
6.2 %
IBU:
9
EBC:
20
IBU/OG:
0.15
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Heidelberg 3.0 2.750
BEST Kvietinis Dark salyklas 18.0 2.750
BEST Caramel Aromatic salyklas 50.5 0.500
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Willamette 5.0 6 60
Saaz (CZ) 4.0 5 60
Saaz (CZ) 4.0 5 30
Willamette 5.0 6 30
Willamette 5.0 6 10
      28  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Munich 12.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Apelsinų žievelė (karčioji) 15.0 g Virimui 15 min.
Kalendra 10.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

Įkvėptas alaus "abė v2" aludario: vapas
Salinimo planas:
60min 65c
30min 72c  
10min 78c

https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=H256NSK
Prisijungę aludariai