Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. sausio 23 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. kovo 17 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.011
ABV:
5.5 %
IBU:
20
EBC:
31
IBU/OG:
0.38
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Red X salyklas 30.0 4.000
BEST Pale Ale salyklas 6.0 1.000
BEST Caramel Amber salyklas 71.4 0.500
      5.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Target 10.3 10 60
Challenger 7.5 10 20
East Kent Golding 5.5 10 10
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 11.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 15 min.

Komentarai

  • Robisss

    2018 m. Birželio 20 d.
    Sveiki.gal galite papasakoti virimo eiga? Ačiū
  • Ed1s

    2018 m. Gruodžio 26 d.
    Nuostabi spalva, lengvas vasariškas alus. Salinimas: 52- 30min 64- 60min 74- 30min 78- 10min Out Efektyvumas 75%
Prisijungę aludariai