Receptas / Čimbariškių kvietinisss M013
Informacija
Parametrai
OG:
1.040
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
3.9 %
|
|
IBU:
11
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.28
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.500 | 46.3 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 2.500 | 46.3 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.400 | 7.4 | |
5.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 35 | 60 | |
35 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat | 12.0 | 74 |