Receptas / Saltuko Nr. 3
Informacija
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
9
|
|
EBC:
15
|
|
IBU/OG:
0.19
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Skystas salyklo ekstraktas "Savas alus" (kvietinis) | 15.0 | 1.700 | 43.6 | |
Skystas salyklo ekstraktas "Savas alus" (kvietinis) | 15.0 | 1.700 | 43.6 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 0.500 | 12.8 | |
3.900 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Azacca | 15.0 | 5 | 15 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 8 | 15 | |
Saaz (US) | 3.8 | 8 | 15 | |
Azacca | 15.0 | 5 | 5 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 8 | 5 | |
Saaz (US) | 3.8 | 8 | 5 | |
42 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M20 Bavarian Wheat | 10.0 | 74 |
Pastabos
Nezinau ar tikslus kartumas ir efektyvumas.
Bet matuojam po pagaminimo: 20ltr
OG: 1.066
Keista kad toks tankis pasidare :(
pripyliau vandens +3l =23ltr
OG 1.046
Bet matuojam po pagaminimo: 20ltr
OG: 1.066
Keista kad toks tankis pasidare :(
pripyliau vandens +3l =23ltr
OG 1.046