Receptas / Erstikio CITRA EBAY
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. vasario 7 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. vasario 27 d.
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.002
|
|
ABV:
6.9 %
|
|
IBU:
41
|
|
EBC:
18
|
|
IBU/OG:
0.74
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) | 4.0 | 4.800 | 96.0 | |
Karamelinis salyklas | 242.4 | 0.200 | 4.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Columbus | 14.0 | 17 | 60 | |
Citra (ebay) | 13.0 | 15 | 15 | |
Citra (ebay) | 13.0 | 20 | 0 | |
52 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar BRY-97 American West Coast (šlapios, naudotos) | 60.0 | 96 |
Pastabos
Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii
Salinimas:
• pilama ~10L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 11 dienų (aplinkos temperatūra 22ºC) +2L
antrinė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Visas salyklas maltas smulkiaii
Salinimas:
• pilama ~10L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 11 dienų (aplinkos temperatūra 22ºC) +2L
antrinė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)