Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. vasario 7 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. vasario 10 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.015
ABV:
5.9 %
IBU:
43
EBC:
19
IBU/OG:
0.70
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) 4.0 4.800
Karamelinis salyklas 242.0 0.200
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 14.0 17 60
Citra (ebay) 13.0 15 15
      32  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar BRY-97 American West Coast (šlapios, naudotos) 60.0 75

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~10L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - x dienos (aplinkos temperatūra 22ºC) +2L
antrinė - x dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai