Informacija

Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
60 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. vasario 8 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. vasario 17 d.

Parametrai

OG:
1.045
FG:
1.013
ABV:
4.2 %
IBU:
27
EBC:
78
IBU/OG:
0.59
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale salyklas 7.0 2.600
Miežiniai dribsniai 3.0 1.000
Skrudinti miežiai 1000.8 0.400
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Kent Golding (U.K.) 5.2 32 60
      32  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 71

Komentarai

  • konung

    2012 m. Kovo 18 d.
    Švento Patriko diena su stautu. Kodėl gi ne. Būtent tada ir ragauta. Toks išbaigtas ir nuglostytas stautas. Alus tamsus, nepermatomos rudos spalvos. Kvapas šokoladinis, nors kaip matau nėr iš ko, bet tikrai šokoladinis. Subalansuotas. (šalia atsiradęs proginis ginesas skardinėje pasislėpė toli).
  • zaltys

    2012 m. Kovo 19 d.
    Nu ką jau čia su ginesu lygint:-) man patinka sudėstymas recepto, norėčiau paragaut. Kas patinka? Pale ale, nottinham, apyniai, derinys.
  • vapas

    2012 m. Kovo 19 d.
    Kuo toliau tuo šis alus vis geresnis. Teks turbūt užslėpti pora butelių, kad ilgiau pabręstų.
Prisijungę aludariai