Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. vasario 13 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. kovo 26 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.006
ABV:
7.0 %
IBU:
23
EBC:
35
IBU/OG:
0.39
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) 4.0 4.800
Karamelinis salyklas 243.6 0.200
Šokoladinis salyklas 1007.2 0.100
      5.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra (ebay) 13.0 14 60
      14  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Danstar ABBAYE (šlapios, naudotos) 60.0 90

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Džiovinti persikai 200.0 g Virimui 30 min.

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~10L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 12 dienų (aplinkos temperatūra 22ºC) +2L
antrinė - 7 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai