Receptas / Erstikio ALBA AMARILLO
Informacija
Kiekis:
14 litrų
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. vasario 8 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. kovo 16 d.
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
31
|
|
EBC:
16
|
|
IBU/OG:
0.62
|
ryškus apynių skonis
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Maltosa) | 3.0 | 2.000 | 64.7 | |
Miuncheno salyklas (Čekija) | 13.0 | 1.000 | 32.4 | |
Karamelinis salyklas (Čekija) | 220.2 | 0.090 | 2.9 | |
3.090 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 7.0 | 79 |
Pastabos
Salinimas:
15 min 52ºC (1:2);
60 min 65ºC (1:3);
1/3 mentalo užverdama, grąžinama atgal;
10 min 78ºC (1:3);
tekinama.
Fermentacija:
pirminė -6 dienos
antrinė -be antrinės
Vanduo:
100% krano.
Alus skirtas žmonai. Iš to ir pavadinimas...
15 min 52ºC (1:2);
60 min 65ºC (1:3);
1/3 mentalo užverdama, grąžinama atgal;
10 min 78ºC (1:3);
tekinama.
Fermentacija:
pirminė -6 dienos
antrinė -be antrinės
Vanduo:
100% krano.
Alus skirtas žmonai. Iš to ir pavadinimas...
Modeslovas
2012 m. Kovo 16 d.