Receptas / Erstikio PILSNERIS AMARILLO
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
78 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. vasario 8 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. kovo 30 d.
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.50
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Maltosa) | 3.0 | 3.800 | 76.0 | |
Kukurūzų dribsniai | 3.0 | 0.800 | 16.0 | |
Miuncheno salyklas | 13.0 | 0.400 | 8.0 | |
5.000 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Lager | 12.0 | 76 |
Pastabos
Salinimas:
20min - 50C (1kg:2L)
60min - 65C (1kg:3L)
1/3 mentalo dekokcija 15 min
tekinimas - 78C
Fermentacija:
pirminė -23 dienos prie13C; 3 dienos prie 20C
lageriavimas - buteliuose prie 14C
Vanduo:
Salinimui: 15L (krano 5L, RO 10L);
Tekinimui: krano (užvirtas ir atvėsintas iki 80C)
20min - 50C (1kg:2L)
60min - 65C (1kg:3L)
1/3 mentalo dekokcija 15 min
tekinimas - 78C
Fermentacija:
pirminė -23 dienos prie13C; 3 dienos prie 20C
lageriavimas - buteliuose prie 14C
Vanduo:
Salinimui: 15L (krano 5L, RO 10L);
Tekinimui: krano (užvirtas ir atvėsintas iki 80C)