Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. vasario 17 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. liepos 25 d.

Parametrai

OG:
1.051
FG:
1.013
ABV:
5.0 %
IBU:
30
EBC:
36
IBU/OG:
0.58
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Munich salyklas 15.5 3.700
BEST Caramel Munich I salyklas 92.2 1.000
BEST Caramel Munich II salyklas 121.7 0.500
      5.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 20 60
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
"Diamond" lagerio alaus mielės 12.0 75

Pastabos

Salinam 67 C temperaturoje. Naudojam 2.5 karto vandens.
Tekinam 77-78 C temperaturos vandeniu.
Prisijungę aludariai