Receptas / Wittelsbachas Kölne
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. vasario 17 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. liepos 25 d.
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
30
|
|
EBC:
36
|
|
IBU/OG:
0.58
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Munich salyklas | 15.5 | 3.700 | 71.2 | |
BEST Caramel Munich I salyklas | 92.2 | 1.000 | 19.2 | |
BEST Caramel Munich II salyklas | 121.7 | 0.500 | 9.6 | |
5.200 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
"Diamond" lagerio alaus mielės | 12.0 | 75 |
Pastabos
Salinam 67 C temperaturoje. Naudojam 2.5 karto vandens.
Tekinam 77-78 C temperaturos vandeniu.
Tekinam 77-78 C temperaturos vandeniu.