Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. vasario 22 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. kovo 14 d.

Parametrai

OG:
1.046
FG:
1.004
ABV:
5.6 %
IBU:
37
EBC:
18
IBU/OG:
0.81
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) 4.0 4.000
Karamelinis salyklas 243.2 0.200
      4.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra (ebay) 13.0 15 60
Citra (ebay) 13.0 12 15
      27  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 12.0 92

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 10 dienų (aplinkos temperatūra 22ºC) +2L
antrinė - 8 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai