Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. vasario 26 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. vasario 26 d.

Parametrai

OG:
1.051
FG:
1.012
ABV:
5.1 %
IBU:
30
EBC:
6
IBU/OG:
0.59
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 1.800
Medus 2.0 1.400
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.600
      3.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Cascade (US) 5.8 43 60
Fuggle (US) 4.8 28 2
      71  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Imbieras 170.0 g Virimui 30 min.
Citrinos sultys 140.0 g Virimui 30 min.
Imbieras 57.0 g Virimui 10 min.
Citrinos žievelė 50.0 g Virimui 10 min.
Imbieras 70.0 g Antrinei fermentacijai -

Pastabos

Imbierinis alus
2 citrinų žievelės ir sultys, medus dedamas į virimą


Single Infusion, Medium Body, Batch Sparge
60 min Mash In Add 7.88 qt (7.5 l) of water at 164.0 F 154.0 F (73-67 C)

Drain Mash Tun
Batch Sparge Round 1: Sparge with 5.33 gal (20 l) of 175.0 F (79 C) water

Boil Wort
Add water to achieve boil volume of 6.42 gal (24 l))
Estimated pre-boil gravity is 1.040 (note this estimate includes honey)





Prisijungę aludariai