Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. vasario 10 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. vasario 12 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.014
ABV:
5.1 %
IBU:
26
EBC:
20
IBU/OG:
0.49
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.000
Miuncheno salyklas 15.0 1.000
Skrudintas miežių salyklas 230.2 0.300
      6.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Džiovintos Pamelo žievelės 6.0 10 60
Chinook 13.0 10 60
Žvaigždinis anyžius 0.0 5 15
Muskatas (maltas) 1.0 5 15
Chinook 13.0 10 15
Džiovintos Pamelo žievelės 6.0 10 15
Kalendra (malta) 1.0 5 15
      55  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 antros generacijos 60.0 73

Komentarai

  • zaltys

    2012 m. Vasario 29 d.
    Palik jei išeis kitam susitikimui
  • Varliamushys

    2012 m. Vasario 29 d.
    Yra dar apie 15 litriukų likę, manau, kad išlaikysiu.
  • vidmantas

    2012 m. Vasario 29 d.
    Kokios rekomendacijos. Turiu kantrybės ilgiau išlaikyti. Gal jau ragauti patartum. Ar užsigazavo normaliai?
  • Varliamushys

    2012 m. Vasario 29 d.
    Tau tiesiai iš fermentatoriaus įpyliau dėjau 4g cukraus. Sekančią dieną pilstydamas perskaičiavau cukrų ir dėjau po 7g. Šiaip gazo į valias. Maniau, kad žymiai prastesnis gausis, taip, kad galutiniu rezultatu esu patenkintas (moteriškėm labai patiko, kad švelnus, nors skystoko kūno).
  • vidmantas

    2012 m. Kovo 2 d.
    Stebėtinai panašus į mano http://www.atvirasalus.lt/alus/receptas/893-%2724%27TVD">'24'TVD tik švelnesnis, bendras prieskonis muskatas. Muskato skonio nesuprantu. Gal parvešiu iš kaimuko paragauti, pasakysi savo nuomonę. Šiaip alus visai nieko, anyžius jaučiasi, bet neįkyriai, suvartojau 1l.gan greitai (kol grūdus sumaliau ir žinias pažiūrėjau)
Prisijungę aludariai