Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
62 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. kovo 9 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. balandžio 8 d.

Parametrai

OG:
1.075
FG:
1.022
ABV:
6.9 %
IBU:
26
EBC:
9
IBU/OG:
0.34
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 8.000
      8.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Glacier 4.7 50 30
Glacier 6.5 30 10
Glacier 6.5 20 5
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Windsor IV karta 200.0 71

Pastabos

27 virimui, Ledynas
Lietuviškas elis

Virta 2018-03-17
Pilstyta 2018-04-07

Pradinis vandens kiekis 18 l
Antroko tekinimas 16 l
Salinta 72 (pilta į 82), pabaiga su ?. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Batch sparging. Antrokas maišytas ir perpiltos šiukšlės.

Virta 60 min. Stipriai. Nubėgo dalis su puta per dangtį.

OG prieš virimą 15, pH prieš virimą 6,16
Pradinis BRIX 18
Galutinis BRIX 5,5

(mielės windsor nuo 17 iki 22)
Startas su 23 C iškart dedant į 18-22 C aplinką, fermentacija dvi savaites

Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.

Mielės naudotos
Salyklas 5 E
Apyniai 4 E

Nuotraukos

Prisijungę aludariai