Receptas / Ledynas
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
62 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. kovo 9 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. balandžio 8 d.
Parametrai
OG:
1.075
|
|
FG:
1.022
|
|
ABV:
6.9 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.34
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 8.000 | 100.0 | |
8.000 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor IV karta | 200.0 | 71 |
Pastabos
27 virimui, Ledynas
Lietuviškas elis
Virta 2018-03-17
Pilstyta 2018-04-07
Pradinis vandens kiekis 18 l
Antroko tekinimas 16 l
Salinta 72 (pilta į 82), pabaiga su ?. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Batch sparging. Antrokas maišytas ir perpiltos šiukšlės.
Virta 60 min. Stipriai. Nubėgo dalis su puta per dangtį.
OG prieš virimą 15, pH prieš virimą 6,16
Pradinis BRIX 18
Galutinis BRIX 5,5
(mielės windsor nuo 17 iki 22)
Startas su 23 C iškart dedant į 18-22 C aplinką, fermentacija dvi savaites
Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.
Mielės naudotos
Salyklas 5 E
Apyniai 4 E
Lietuviškas elis
Virta 2018-03-17
Pilstyta 2018-04-07
Pradinis vandens kiekis 18 l
Antroko tekinimas 16 l
Salinta 72 (pilta į 82), pabaiga su ?. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Batch sparging. Antrokas maišytas ir perpiltos šiukšlės.
Virta 60 min. Stipriai. Nubėgo dalis su puta per dangtį.
OG prieš virimą 15, pH prieš virimą 6,16
Pradinis BRIX 18
Galutinis BRIX 5,5
(mielės windsor nuo 17 iki 22)
Startas su 23 C iškart dedant į 18-22 C aplinką, fermentacija dvi savaites
Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.
Mielės naudotos
Salyklas 5 E
Apyniai 4 E