Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. kovo 11 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. balandžio 12 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.011
ABV:
4.8 %
IBU:
22
EBC:
12
IBU/OG:
0.47
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter salyklas 5.0 5.000
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.500
BEST Caramel Munich III salyklas 166.0 0.100
      5.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 12.0 5 60
Citra 12.0 30 5
Mosaic 12.5 15 5
Simcoe 13.0 15 5
Citra 12.0 25 0
Mosaic 12.5 35 0
Simcoe 13.0 35 0
Citra 12.0 40 0
Mosaic 12.5 50 0
Simcoe 13.0 50 0
      300  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Pastabos

15 min 50 laipsnių
50 min 68-67 laipsnių
0 min apynius sudėti po virimo, atšaldžius iki 80 laipsnių ir išjungti šaldymą 30 min.
Prisijungę aludariai