Receptas / Šimtamečio APA
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. kovo 14 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. balandžio 29 d.
Parametrai
OG:
1.061
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
6.4 %
|
|
IBU:
37
|
|
EBC:
15
|
|
IBU/OG:
0.60
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 5.000 | 80.0 | |
Amber salyklas | 45.0 | 0.500 | 8.0 | |
Vienos salyklas | 7.5 | 0.500 | 8.0 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.250 | 4.0 | |
6.250 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Centennial | 10.5 | 20 | 60 | |
Centennial | 10.5 | 20 | 30 | |
Centennial | 10.5 | 20 | 5 | |
Centennial | 10.5 | 20 | 0 | |
Northern Brewer (DE) | 8.5 | 20 | 0 | |
Cascade (US) | 5.8 | 20 | 0 | |
Citra | 12.0 | 20 | 0 | |
140 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 | 12.0 | 80 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 15.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
> 50°C > 20 min.
> 65°C
+ 5 g gipso
+ 2 g epsom
+ 2 g kalcio chlorido
+ 4 ml fosforo rūgšties 75%
> 60 min.
> 72°C > 15 min.
> 78°C > tekinu su 80°C > 30 min.
> 65°C
+ 5 g gipso
+ 2 g epsom
+ 2 g kalcio chlorido
+ 4 ml fosforo rūgšties 75%
> 60 min.
> 72°C > 15 min.
> 78°C > tekinu su 80°C > 30 min.