Receptas / nuoKvietinis
Informacija
Parametrai
|
OG:
1.053
|
|
|
FG:
1.024
|
|
|
ABV:
3.8 %
|
|
|
IBU:
10
|
|
|
EBC:
6
|
|
|
IBU/OG:
0.19
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
| Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
|---|---|---|---|---|
| Bazinis salyklas | 3.0 | 2.500 | 50.0 | |
| Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.500 | 50.0 | |
| 5.000 |
Apyniai
| Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
|---|---|---|---|---|
| Willamette | 4.0 | 20 | 60 | |
| Willamette | 4.0 | 10 | 15 | |
| 30 |
Mielės
| Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
|---|---|---|---|
| MauriBrew Weiss | 12.0 | 55 |
Pastabos
Bazinis yra Vokiškas Pilsnerio salyklas

nuolaida
2012 m. Liepos 5 d.Regis
2012 m. Liepos 5 d.null
2012 m. Liepos 5 d.Regis
2012 m. Liepos 5 d.west
2012 m. Liepos 5 d.