Receptas / Jorės jubiliejinis
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
85 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. kovo 18 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. balandžio 5 d.
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.6 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
17
|
|
IBU/OG:
0.41
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Skystas salyklo ekstraktas "Savas alus" (šviesus) | 15.0 | 3.400 | 77.3 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.500 | 11.4 | |
BEST Caramel Hell salyklas | 30.0 | 0.500 | 11.4 | |
4.400 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar BRY-97 American West Coast | 11.0 | 75 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Citrinos žievelė | 3.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
BREW MONK PROGRAMA:
5 l vandens
5 l vandens
- 65˚; 1900W; 60 min - tekinam 78˚ vandeniu (papildyti iki 10 l žymės)
- BOIL; 2500W; 61 min - ekstraktas
- BOIL; 2000W; 60 min - apyniai
- BOIL; 2000W; 15 min - apyniai