Receptas / Wheat_Meat
Informacija
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.007
|
|
ABV:
5.9 %
|
|
IBU:
17
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.33
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas | 4.3 | 3.000 | 42.9 | |
Bazinis salyklas | 3.0 | 3.000 | 42.9 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 1.000 | 14.3 | |
7.000 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safbrew WB-06 | 12.0 | 86 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kalendra | 15.0 g | Virimui | 15 min. | |
Apelsinų žievelė | 15.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
3 apelsinų tarkuotos žievelės