Receptas / Septynių brolių myžnių
Informacija
Kiekis:
12 litrų
Efektyvumas:
88 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. vasario 14 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. liepos 12 d.
Parametrai
|
OG:
1.056
|
|
|
FG:
1.020
|
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
|
IBU:
22
|
|
|
EBC:
28
|
|
|
IBU/OG:
0.40
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
| Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
|---|---|---|---|---|
| Halcyon Pale Ale | 6.0 | 2.000 | 80.0 | |
| CaraAmber | 60.0 | 0.250 | 10.0 | |
| Brown malt (floor malting) | 200.2 | 0.250 | 10.0 | |
| 2.500 |
Apyniai
| Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
|---|---|---|---|---|
| Challenger (U.K.) | 6.4 | 15 | 45 | |
| Challenger (U.K.) | 6.4 | 15 | 10 | |
| Amerikietiško ąžuolo gabaliukai | 0.0 | 15 | 0 | |
| Challenger (U.K.) | 6.4 | 20 | 0 | |
| 65 |
Mielės
| Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
|---|---|---|---|
| Lallemand Danstar Windsor | 6.0 | 64 |
Pastabos
Salinimas:
~63-65°C - 75 min. + 3g CaCl2
--> 77˚C
Išviso 90 min.
Aplinkos temperatūra ~26°C
Atsakas į Audrylos inicijuotą VAK iššukį - išvirti ne daugiau nei 25 IBU ir 4,5% ABV alų.
~63-65°C - 75 min. + 3g CaCl2
--> 77˚C
Išviso 90 min.
Aplinkos temperatūra ~26°C
Atsakas į Audrylos inicijuotą VAK iššukį - išvirti ne daugiau nei 25 IBU ir 4,5% ABV alų.

Dainius
2012 m. Liepos 11 d.Vasarą reiktų daugiau šilumamėges mieles naudot.
audryla
2012 m. Liepos 11 d.Su nekantrumu lauksiu rezultatų :-)
Dainius
2012 m. Liepos 12 d.Man irgi smalsu kas gausis, fermenterį skanus. Siemačkom kvepia - nuo rudojo.
audryla
2012 m. Rugpjūčio 10 d.Dainius
2012 m. Rugpjūčio 11 d.