Receptas / taikos pypkė
Informacija
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
22
|
|
IBU/OG:
0.40
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 2.000 | 58.0 | |
BEST Rūkytas salyklas | 5.5 | 1.000 | 29.0 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 50.0 | 0.250 | 7.2 | |
Crystal malt | 130.6 | 0.200 | 5.8 | |
3.450 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Chinook | 13.0 | 6 | 60 | |
Willamette | 5.0 | 10 | 15 | |
Willamette | 5.0 | 10 | 0 | |
26 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |