Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
66 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. balandžio 10 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. balandžio 25 d.

Parametrai

OG:
1.047
FG:
1.002
ABV:
5.8 %
IBU:
35
EBC:
18
IBU/OG:
0.75
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) 4.0 4.800
Karamelinis salyklas 244.2 0.200
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra (ebay) 13.0 15 60
Citra (ebay) 13.0 12 15
      27  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 95

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~10L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 8 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC) +4L
antrinė - 2 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai