Receptas / Session Pale Ale (Aludarių taurė 2018)
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. balandžio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. balandžio 15 d.
Parametrai
OG:
1.037
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
3.8 %
|
|
IBU:
31
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.83
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 4.500 | 96.8 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.150 | 3.2 | |
4.650 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Pastabos
Salinimas:
67C - 60 min.
76C - 15 min.
Tekinam
Virimas: 90 min.
Fermentacija: 20 C
Mieles uždaviau prie 18,5 C, 2018-04-15, ~18:30
O.G. 1.043+1l vandens
67C - 60 min.
76C - 15 min.
Tekinam
Virimas: 90 min.
Fermentacija: 20 C
Mieles uždaviau prie 18,5 C, 2018-04-15, ~18:30
O.G. 1.043+1l vandens