Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. balandžio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. gegužės 4 d.

Parametrai

OG:
1.000
FG:
1.000
ABV:
0.0 %
IBU:
0
EBC:
0
IBU/OG:
0
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 10 dienų (aplinkos temperatūra 22ºC) +3L
antrinė - 2 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai