Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. balandžio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. gegužės 4 d.

Parametrai

OG:
1.045
FG:
1.006
ABV:
5.1 %
IBU:
28
EBC:
20
IBU/OG:
0.62
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) 4.0 3.900
Karamelinis tamsus 241.2 0.200
Brown Malt salyklas 150.5 0.100
      4.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Amarillo (ebay) 9.0 15 60
Amarillo (ebay) 9.0 15 15
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 12.0 86

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 10 dienų (aplinkos temperatūra 22ºC) +3L
antrinė - 2 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai