Informacija

Kiekis:
14 litrų
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. vasario 17 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. kovo 10 d.

Parametrai

OG:
1.045
FG:
1.015
ABV:
3.9 %
IBU:
32
EBC:
29
IBU/OG:
0.70
ryškus apynių skonis

Apdovanojimai

  • Atviro Alaus Taurė 2012

    2012 m. gegužės 27 d.
    Vieta: II
    Kategorija: Tamsus lageris
    Surinkti taškai: 23.30

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 5.0 2.000
CaraPils 5.0 0.500
CaraCrystal 120.1 0.250
CaraAmber 60.0 0.200
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.050
      3.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Galaxy 15.0 15 30
Galaxy 15.0 15 1
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
WYEAST California Lager 2112 (2 gen. 1.5 L, 1.020 OG, 2 paros) 12.0 67

Pastabos

68C - 40 min.
1/3 - dekokcija (vien bazinis), 5 min. 100c
Tekinimas (kartu su karameliniais ir skrudintais salyklais) su 83C.

Komentarai

  • Artis

    2012 m. Kovo 11 d.
    Labai aromatingas alus. Drąsiai galiu pasakyti: išmokau virti tamsius alus! Apyniai labai deri su skrudinto salyklo kavos tonais. Pristatinėsiu Atviro Alau Taurei.
Prisijungę aludariai