Receptas / Porteris gardusis porteris - iš salyklo
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
66 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. kovo 1 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. kovo 1 d.
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
52
|
|
IBU/OG:
0.53
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 7.0 | 5.000 | 89.3 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.300 | 5.4 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.300 | 5.4 | |
5.600 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (German) | 10.4 | 10 | 60 | |
Cascade (U.S.) | 5.9 | 30 | 30 | |
Tettnanger (German) | 4.2 | 30 | 5 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 12.0 | 75 |
Pastabos
5 g. airiškos kerpenos (15 min. virimo)
Gytis
2011 m. Gegužės 4 d.