Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
80 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. balandžio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. gegužės 6 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.010
ABV:
5.2 %
IBU:
27
EBC:
13
IBU/OG:
0.55
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 3.500
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.500
CaraRed salyklas 50.0 0.500
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Cascade (US) 7.3 10 60
Citra 13.8 10 60
Cascade (US) 7.3 20 2
Citra 13.8 20 2
Citra 13.8 30 0
Cascade (US) 7.3 30 0
Citra 13.8 40 0
Cascade (US) 7.3 40 0
      200  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Greipfruto žievelė 200.0 g Antrinei fermentacijai -
Greipfruto sultys 1.0 l Antrinei fermentacijai -

Pastabos

20min 40°C (1/1.5)
20min 50°C (~1/2)
60min 67°C (~1/3)
Keliam iki 78°C ant viryklės
Tekinam su 79°C H2O (termoizoliuotame inde)
Spaustos greipfrutų sultys kartu su žievelėm - 70-75°C 20 min ir į antrinę.
Daroma tretinė, kad nusodinti vaisius ir apynių dulkes.
Prisijungę aludariai