Receptas / DarkMild
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
68 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. balandžio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. gegužės 3 d.
Parametrai
OG:
1.046
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
4.0 %
|
|
IBU:
19
|
|
EBC:
35
|
|
IBU/OG:
0.41
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 2.850 | 62.1 | |
Amber salyklas | 45.0 | 0.750 | 16.3 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.210 | 4.6 | |
Crystal malt | 130.4 | 0.210 | 4.6 | |
BEST Caramel Munich II salyklas | 120.4 | 0.210 | 4.6 | |
Special B salyklas | 290.8 | 0.120 | 2.6 | |
BEST Caramel Extra Dark salyklas | 185.4 | 0.120 | 2.6 | |
Melasa (į virimą) | 100.4 | 0.120 | 2.6 | |
4.590 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding | 5.5 | 13 | 60 | |
East Kent Golding | 5.5 | 24 | 20 | |
37 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 1318: London Ale III | 1.0 | 65 |
Pastabos
3ml fosforo, 1g druskos.
Target mash pH 5.3.
Salinam 90min, 69C.
Target mash pH 5.3.
Salinam 90min, 69C.