Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gegužės 5 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. gegužės 17 d.

Parametrai

OG:
1.045
FG:
1.007
ABV:
4.9 %
IBU:
28
EBC:
31
IBU/OG:
0.63
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) 4.0 3.900
Karamelinis tamsus 242.6 0.200
BEST Chocolate salyklas 904.2 0.100
      4.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Amarillo (ebay) 9.0 15 60
Amarillo (ebay) 9.0 17 15
      32  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 84

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 9 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC) +3L
antrinė - 2 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai