Receptas / Erstikio ONE WEEK
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gegužės 5 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. gegužės 17 d.
Parametrai
OG:
1.045
|
|
FG:
1.007
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
31
|
|
IBU/OG:
0.63
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) | 4.0 | 3.900 | 92.9 | |
Karamelinis tamsus | 242.6 | 0.200 | 4.8 | |
BEST Chocolate salyklas | 904.2 | 0.100 | 2.4 | |
4.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Amarillo (ebay) | 9.0 | 15 | 60 | |
Amarillo (ebay) | 9.0 | 17 | 15 | |
32 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) | 60.0 | 84 |
Pastabos
Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 9 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC) +3L
antrinė - 2 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Visas salyklas maltas smulkiaii
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 9 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC) +3L
antrinė - 2 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)